F:\BULDERBAAN FOTO'S\Foto's Diversen\201_8745 (Small).JPG

Kleding

 

Tijdens alle wedstrijden en toernooien binnen bondsverband moeten de spelers van een team uniforme bovenkleding dragen tijdens het spel.

 

De scheidsrechter is verplicht hierop toe te zien en kan, bij afwijking hierop, een aantekening maken en/of een sanctie opleggen. Het is daarbij niet verplicht te allen tijde clubkleding te dragen, maar wél uniforme bovenkleding.

 

Onze vereniging heeft eigen clubkleding. Onze voormalige kledingsponsor heeft zestig sets ter beschikking gesteld onder voorwaarde dat deze kleding wordt gedragen door elk team dat uitkomt in een nationale of afdelingscompetitie.
Een set bestaat uit een poloshirt, een sweater en een regenjack in de maten S t/m XXL.

Dit totaal aantal sets is niet toereikend om elk lid een set te geven zodat tot de volgende regeling is besloten:

1.     Leden die vast in één of meer competities spelen, krijgen een complete set in eigen beheer. Uitzondering hierop zijn de spelers die uitsluitend deelnemen aan de ZCD (Zomer Competitie Doubletten).

2.     Leden die kleding in eigen beheer hebben moeten deze met zorg behandelen. Indien een lid bedankt, of niet meer aan de competities deelneemt, dient de kleding bij de vereniging te worden ingeleverd. In bijzondere gevallen kan worden verzocht deze kleding ter beschikking te stellen aan een ander lid.

3.     Bij de kledingcommissie zijn een aantal sets beschikbaar voor incidentele gevallen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor invallers, bij een clubuitwisseling of deelname aan een toernooi.

4.     Na gebruik dienen de tijdelijk verstrekte sets zo spoedig mogelijk, en zonder ze te wassen of reinigen, bij de kledingcommissie te worden ingeleverd.
De kledingcommissie verzorgt de reiniging zodat altijd schone kleding beschikbaar wordt gesteld.

5.     De vereniging heeft ook een clubcap, voorzien van ons logo. (niet verplicht)
Deze is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar in het clubhuis à € 10,–